Etenkin englanninkielinen maailma (lue USA) on täynnä applikaatioita, joita ränkyttämällä tienaa.. jotain. Kotimaisia vaihtoehtoja on melko vähän ja niistä tällä hetkellä pisimpään toiminut on Crowst. Yritykset haluavat kuulla mitä ajattelet heidän palveluistaan ja tuotteistaan kehittyäkseen. Yrityksiä kiinnostaa myös mitä näet ja koet kaupoissa joissa tuotteita tarjotaan asiakkaille. Käyttämällä koodia MJE71W saat lisää rahaa!

Toisesta suunnasta kännykkätienaamista lähestyy Rate Ads, joka tarjoaa mahdollisuuden arvostella mainoksia ja saada lahjakortteja. Yritys kertoo näin: Applikaatiomme avulla mainostajat tekevät parempaa mainontaa ja palkinnot menevät ahkerille ja mietteliäille arvioijille. Olemme vasta aloittaneet ja mahdollisuudet ovat valtavat. Tahdomme tulevaisuudessa muutenkin kuunnella ihmisiä.

Vaikka palvelu on vasta alkumetreillä, kannattaa tutustua ja ladata se. Miksipä et käyttäisi luppoaikaa tai väliodotteluita pisteiden keräämiseen, joita vastaan saat lahjakortteja, joilla voit vaikka ostaa ruoka S-marketista tai K-kaupasta.

Aloita sivutienestit arvostelemalla mainoksia.