Jos jaksaa naputella mielpiteitään erilaisiin palveluihin, voi nillä tehdä ohimennen suht ok palkkiota. Paras taktiikka lienee olla liikaa uppoutumatta hommaan ja täyttää niitä liikkuessaan jonnekin, odotellessa jotakin tai vaikka vessassa. Kun kehityt nopeaksi vastaajaksi saatat päästä ansioihin, jotka vastaavat siivojan ansioita. Ei siis mitään mairittelevaa, mutta toisaalta voit tehdä tämän tienestin liikuttamatta moppiakaan.

Tälläkin sivustolla saattaa olla kolmansien osapuolien mainoksia, jossa luvataan satojenkin eurojen tienestiä — mahdollista, mutta ansioituakseen pitää olla täyttänyt kaikki taustatiedot ja myös nopeudella on merkitystä. Esim. Crowst-palvelussa, jossa on paikkaan sidottuja tehtäviä, menevät parhaimmat palkkiot minuuteissa. Palveluihin liittyy myös eräänlaiset “tasokorotukset” — eli mitä enemmän olet täyttänyt mielipiteitä, sen paremmin saat yksittäisestä vastauksesta.

Vaikka varsinaisiin kirjoitusvirheisiin ei niinkään kiinnitetä huomiota, on syytä muistaa, että vastauksia myös tarkastetaan. Sen vuoksi ei kannata ihan feikkejä liirumlaarum ipsuja heitellä vastauskenttiin, sillä siinä tapauksessa ne hylätään, etkä ole oikeutettu palkkioon.

Tulemme listaamaan tähän artikkeliin listan erilaisista paikoista, joista voit saada rahaa mielipiteitä antamalla.

f