Jos sinulla sattuu olemaan auto, jota et joka päivä tarvitse kaiken aikaa (suurimman osan ajastahan auto joka tapauksessa seisoo, mikäli et ole taksikuski), kannatta harkita car sharing palvelun käyttöönottoa. Esim. Blox Car tarjoaa mahdollisuuden laittaa oma auto vuokralle silloin kun sitä ei itse tarvitse. Sopivalla tekstillä, hyvillä kuvilla sekä oikein asetetulla hinnalla, tällä voi tienata satoja euroja kuukaudessa – enemmän kun mitä ylläpitokulut tyypillisesti ovat.

Toisena vaihtoehtona Autolevi, jonka kautta kuitenkaan ei ole niin helppo saada tuloa, koska palvelua ei vielä olla lähdetty markkinoimaan. On selvää, että tämä toimii parhaiten isoissa kaupungeissa, mutta vaikka asuisit pienemmällä paikkakunnalla, olemalla ainut vaihtoehto palvelussa, voit toisaalta myös saada enemmän asiakkaita haaviin.

Mikäli haluat parempia tuloksia, kannattaa sinun ottaa yhteyttä ‭045 312 4744‬

Näin lisäät autosi Blox Car-palveluun

  1. Liity Blox Car -palvelun käyttäjäksi. Käyttäjänä voit myös vuokrata autoja.
  2. Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit kirjautua sisään ja lisätä autosi palveluun painamalla Lisää auto -painiketta. Auton lisääminen palveluun tapahtuu kaavakkeella, joka löytyy omilta sivuiltasi.
  3. Tarkastamme tiedot ajoneuvorekisteristä. Saat samalla alustavan suositushinnan, jolla voit autoasi vuokrata. Lopullisen hinnan määrittelet itse.
  4. Ifin asiakkaana voit valita laajan tai suppean Shareit-Turvan. Turvan taso ja sisältö määrittyy oman kaskovakuutuksesi ja vuokraajan jäsentason mukaan. Muille kuin Ifin asiakkaille on saatavilla Blox Carin oma Perusturva sekä kaikille asiakkaille Autoliiton tarjoama Shareit-Tiepalvelu. Halutessasi välitämme tarjouspyynnön  Vakuutusyhtiö Ifille. Lue tarkemmat tiedot ja ehdot kirjautuessasi palveluun.
  5. Blox Car lähettää sinulle autoosi laitettavan tietopaketin, josta löydät mm. vahinkoilmoitus-lomakkeen sekä vika- ja varustelistan. Muista täyttää lomakkeet ja lähettää kopiot tai valokuvat niistä Blox Carille. Säilytä alkuperäiset kappaleet autosi hansikaslokerossa.
  6. Varmista autosi tietojen paikkansa pitävyys Blox Car -palvelussa ja päivitä autosi saatavuus kalenteriin. Pitkillä saatavuuksilla, aktiivisella kalenterinhallinnalla sekä omalla aktiivisuudellasi ja palveluhalukkuudellasi saat eniten vuokrauksia. Aloita vuokraaminen!