Lienee selvää, että vallitsevassa tilanteessa niin kotona tienaaminen kuin nettiostaminen on valtavassa nousussa.

Samaan aikaan kun iso osa maapallon asukkaista joutuu muuttamaan tottumuksiaan hyvinkin nopeasti, tarjoaa tämä mielettömän mahdollisuuden hypätä aivan uusin mahdollisuuksiin. Siinä kun edelläkävijät ovat ostaneet netistä parikymmentä vuotta asioita, osa ihmisistä kokeilee ensimmäistä kertaa tätä maan mainota tapaa.

Vaikka koen itseni varsin diginatiiviksi myönnän, että toisinaan on kivempi hoitaa jokin asia kivijalkakaupassa eikä vähiten sen vuoksi, että sen saa välittömästi ja toisinaan myös myyjältä saa tiivistä ymmärrystä tuotteesta. Tätä kirjoittaessa kauppakeskukset ovat vielä auki, mutta iso osa jo välttää niissä käymistä tai on ainakin vähentänyt niissä vietettävää aikaa. Kivijalat ovat isolta osin kadonneet jo ennen kyseistä kriisiä, koska netistä saa samat asiat halvemalla ja helpommin.

Nyt on korkea aika opettaa vanhempia tai niitä, jotka eivät vielä ole tehneet ensimmäistäkään tilausta verkosta ja samalla tienata heidän ostamisesta rahaa. Tämä mahdollisuus on ollut jo minullakin vuosia, mutta olen hyödyntänyt tätä mahdollisuutta hävyttömän vähän. Olen kenties vihjaissut asiasta tai sivunnut yhdessä webinaarissa yli vuosi sitten, mutta siihen se onkin sitten jäänyt.

Samaan aikaan Cashback world on kasvanut ja tulevana keväänä kokee mielettömän muutoksen, joka tuo tästä verkkokauppojen “sulatusuunista” ehkä Amazoniakin kiinnostavan. Eikä kyse ole mistään pikkufirmasta — emoyhtiön viime vuoden liikevaihto oli satoja miljoonia .

Olen siis pahoillani, että olen ollut tästä mahdollisuudesta niin pitkään hiljaa, mutta tulen jatkossa jakamaan tietoa teille aktiivisemmin tästä järjestelmästä. Ja vaikka tässä nostankin esille verkkokaupan puolen, jossa tälläkin hetkellä on yli 140 000 eri yritystä, on mainittava, että mukana on myös kivijalkaliikkeitä, joissa voit asioida.

Sivustolla näet, että mukaan on otettu lähes kaikki mitä ihminen voi kaivata, ehkä vähän enemmänkin. Myönnetään — toistaiseksi kotimaisia ruokakauppiaita on niukasti, mutta tähänkin on tulossa muutosta kuluvan vuoden aikana ja oikeastaan jos sinä haluat mukaan ruoka-alan toimijoita, toimiessasi lähettiläänä voit tienata tässäkin kohtaa mittavaa passiivista tuloa.

Koska Cashback-tilin rekisteröinti ei maksa mitään, olisi hassua olla tekemättä sitä. Tämän jälkeen alat tienata shopping pisteitä ja cashbackia, jota voit hyödyntää myöhemmissä ostoksissa. Tämä on perustaso, joka jokaisen kannattaisi ottaa heti käyttöön.

Sen lisäksi järjestelmä sisältää lukuisia muita ansaitsemistapoja. Parhaiten asia selitetään webinaarissa, johon kannattaa rekisteröityä, jos olet valmis käyttämään hieman aikaa ja pienen summan rahaa rekisteröityäksesi tasolle, jossa tienaaminen on todellista.

Siinä kun aikaisemmin olen kertonut ulkolaisista affiliate-systeemeistä, jotka suoraan sanottuna vaativat (ainakin omasta mielestäni) puuduttavaa copy-paste-hommaa ja jossa todellinen tienaaminen alkaa vasta pitkällisen panostamisen jälkeen, tässä systeemissä sinun ei ole pakko ostaa aloituspaketteja, eikä opetella lukuisten työkalujen käyttöä ja toivoa, että joku huomaa sinut.

Paras tapa on rekisteröityä ja tehdä ensimmäinen koeostos. Mikä jännintä, voit tehdä myös ostoksia ebayssä ja tienata rahaa takaisin. Ja Ebayn valikoimahan on hengästyttävän iso.

Seuraava askel on opettaa ystävälle tai lähimmäiselle, miten voit tienata takaisin rahaa huomattavasti paremmin kuin mitä Plussa tai S-bonuksien kerääminen tapahtuu.

Kolmanneksi, jos haluat tukea paikallista yrittäjää ja tienata samalla hänen liikeessään tehdyistä ostoksista, sinun kannattaa katsoa tämä ja kysyä minulta toimintaohjeita.

Hienointa tässä on se, että saat juuri niin paljon lisätietoa kuin kaipaat — Suomeksi. Yrityksellä on suomenkielinen asiakaspalvelu sekä toimisto. Ja jos todella haluat muuttaa aikasi rahaksi, löytyy tästä varmasti sinullekin paras tapa tehdä se.

Itseäni kiehtoo cashbackissä se, että meidän ei tarvitse myydä koulutuspaketteja, meidän ei tarvitse täyttää kotiamme tuotteilla, jotka joku ehkä joskus ostaa. Meidän ainoastaan tarvitsee opettaa ihmisiä käyttämään heidän cashback korttia ja toisaalta kertoa yrittäjille tavasta saada lisää asiakkaita — kukapa yrittäjä ei kaipaisi lisää asiakkaita?

Pienten ja paikallisten yritysten lisäksi Cashbackiin kuulu niin DNA:ta, sähköyhtiötä, Hotels.comia ja muita matkailusivustoja, Adidasta, Ellosta, Aliexpressiä… käytännössä saat tämän kautta mitä ikinä kaipaatkin ja jos mielestäsi jokin yritys puuttuu listalta, kerro niin koitamme hankkia sen listalle tai vaihtoehtoisesti opetamme sinulle miten yrityksen voi saada järjestelmään ja siis tienata sen asiakasvirrasta.

Tämä on vasta alkua… mikäli sinulla on sijoittaa yhtään rahaa tai aikaa, tässä on käsillä vuosisadan tienausjärjestelmä, josta kerron mieluusti enemmän kiinnostuneille. Suomalainen tiimi järjestää säännöllisesti koulutuksia, joista kerron myöhemmin lisää.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, sana on vapaa. Kysy minulta mitä tahansa!