Vaikka matkailu alana elää muutosta, ihmisten halu tutkia tuntematonta ei katoa. Maailmalla liikkueassa Airbnb:n kautta saat kiintoisia kohteita, joihin et muuten pääsisi. Lisäksi hintataso on sitä luokkaa, että saat hotellihuoneen hinnalla kokonaisen asunnon keittomahdollisuuksineen.

Jos olet valmis vuokraamaan omaa asuntoasi tai edes yhtä huonetta siitä, kannattaa tutkia tätä tienausmahdollisuutta. Rekisteröidy tästä ja ryhdy täyttämään tietoja. Kuvien ottamiseen ja kuvaukseen kannattaa panostaa, sillä sillä on isoin merkitys sen kannalta, saatko varauksia vai et.

Mikäli haluat sparrausta tai jopa täysin avaimet käteen -periaatteella toteutetun Airbnb Hostauksen, ota yhteyttä ‭045 312 4744‬ – rakennamme sinulle yhdessä toimivan matkailubussineksen riippumatta sesongista.

Usein ihmiset, joilla ei ole kokemusta ko. palvelusta, pohtivat uskaltaako antaa asuntoaan tuntemattomille? Voin lohduttaa, että pääsääntöisesti ihmiset käyttäytyvät paremmin kuin hotellissa; onhan heidät tunnistettu ja huonosta käytöstä joutuu julkiseen häpeäpuuhun minkä lisäksi Airbnb:n vakuutukset ovat huippuluokkaa. Korvauskatto lähentelee miljoonaa euroa, joten pahimmassakaan tapauksessa et joudu pulaan. Eikä sovi huomauttaa, että tällä yhtiöllä on käsittämättömän hyvä asiakaspalvelu kaikissa erikoistilanteissa.

Tulot voit nostaa joko omalle pankkitilillesi, Paypaliin tai sitten voit saada Airbnb Mastercardin, jolle tulot tulevat. Siinä kun Helsingissä tienestit nousevat tuhansiin euroihin, muualla Suomessa ne jäävät alle tuhanteen euroon kuukaudessa ellei sinulla ole jotain todella vetovoimaista paikkaa. Ei sovi unohtaa, että meille tavallinen maalaismaisema voi olla ulkomaaneläjäjälle täyttä eksotiikkaa, josta he ovat myös valmiiita maksamaan. Tutustu aluksi oman alueesi tarjontaan ja mieti minkä asian voisit tehdä toisin.

Lopuksi on pakko sanoa, että luota Airbnb:b algoritmien kykyyn määrittää paras hinta. Voit toki tehdä nokituksia ja korotuksia sillä riskillä, että kämppäsi listataan loppuun, jolloin tuloja ei tule lainkaaan.

 

https://www.airbnb.com/c/rramstedt